Kondicionieru uzpilde, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Lāde, SIA

Airītes 8, Liepāja LV-3407
Lukturu remonts un maiņa, izpūtēju remonts, metināšanas darbi, metināšana, kondicionieru uzpilde .

Aventuss, SIA

Lauku 7c, Jaunjelgava, Aizkraukles nov., LV-5134
Pakalpojumi:: ✓ Kravas auto, piekabju remonts uz ceļa 00-24   ✓ Kravas auto servisa pakalpojumi   ✓ Vieglo automašīnu serviss Kravas automašīnu remonts:

SIA "Aventuss" pakalpojumi: kravas automašīnu ritošās daļas remonts un apkope; autoelektriķa pakalpojumi, metināšanas pakalpojumi, riepu montāža/balansēšana, līmēšana, piekabju grīdu (kustīgo grīdu) remonts - mehānisko detaļu, grīdas un plastmasu maiņa, mašīnu un piekabju datordiagnostika, kondicionieru uzpilde. Citi darbi: bremžu uzliku kniedēšana, bukšu presēšana ar presi, metāla griešana ar plazmas griezēju, grūti atskrūvējamu detaļu sildīšana ar indukcijas sildītāju u.c. pakalpojumi. Kravas automašīnu un piekabes datordiagnostika un remonts Latvijā.

Medeo, SIA, auto veikals, autoserviss

Druvas 4d, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Piedāvājumā:: ✓ Riepas ✓ Ziemas ✓ Vasaras ✓ Sporta ✓ Moto riepas ✓ Kravas auto riepas ✓ Autobusu riepas ✓ Militārās tehnikas riepas ✓ Lauksaimniecības tehnikas riepas ✓ Kameras ✓ Meža tehnikas riepas ✓ Industriālās tehnikas riepas ✓ Diski ✓ Disku aksesuāri ✓ Disku pielaikošana ✓ Disku remonts ✓ Akumulatori ✓ Akumulatoru piederumi ✓ Eļļas ✓ Champion ✓ Comma ✓ Tuning

DZ Automeistars, SIA, Riepu serviss

Lietuvas šoseja 5, Jelgava LV-3001
Autoservisa pakalpojumi:: ✓ radiatoru noņemšana/uzstādīšana ✓ sūkņu maiņa ✓ termostata maiņa ✓ dzesēšanas šķidruma maiņa ✓ dzinēju un ātrumkārbu maiņa ✓ siksnu pievada, zobsiksnas maiņa ✓ aizdedzes sistēmas sveču maiņa ✓ dzinēja galvas blīves maiņa ✓ sajūga komplekta maiņa ✓ auto sagatavošana tehniskajai apskatei ✓ auto diagnostika ✓ palīdzība uz ceļa Jelgavas robežās

Autodok.lv

Rīga
Apraksts: Diennakts tehniskā palīdzība uz ceļa vai pie jūsu mājām. Bieži gadās, ka no rīta nevar piedarbināt auto, neuztraucieties - zvaniet!

Asaru krogs, ZS

Augšlīgatne, Nītaures 3, Līgatnes pagasts, Cēsu nov., LV-4108
Kondicionieru pārbaude, uzpilde .

Geste, auto apsildes un signalizācijas servisa centrs

Turpinām strādāt klātienē!
Pildas 8, Rīga LV-1035
Produkti un pakalpojumi: ✓ Autonomie sildītāji automašīnām ✓ Auto pretaizdzīšanas sistēmas ✓ Sakabes (piekabes) āķi ✓ Cinkotie sakabes āķi ✓ Kruīzkontroles sistēmas ✓ Parkošanās sistēmas ✓ Komerctransporta kravas nodalījuma apdare un siltināšana ✓ Kondicionēšanas iekārtām komerctransportam ✓ Skaņas un vibrāciju slāpējoša apdare ✓ Jumta lūkas

Bergs Serviss, J.Bergs auto, SIA

Vaidavas 13a, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Pakalpojumi:: ✓ Auto diagnostika ✓ Visa veida remontdarbi ✓ Riepu maiņa, balasēšana ✓ Lukturu pulēšana ✓ Sagatavošana tehniskajai apskatei ✓ Kondicionieru remonts un uzpilde ✓ Konsultācija Apraksts:

Vieglo auto un mikroautobusu remonts un apkope. Ja tavai automašīnai nepieciešams kvalitatīvs remonts, uztici to mums!

Mobile Truck Service, SIA, Autoserviss

Turpinām strādāt klātienē!
Ķieģeļu 17b, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Apraksts:

Autoserviss "Mobile Truck Service", SIA piedāvā auto apkopes un remonta pakalpojumus vieglo un kravas auto īpašniekiem. Kā arī veicam kondicionieru uzpildi un to remontu.

TRC riepas, riepu un disku tirdzniecība, riepu serviss

Jelgavas 45a, Rīga LV-1004
Mūsu piedāvājumā:: ✓ Profesionāls riepu serviss ✓ Jaunas un lietotas riepas, riepu tirdzniecība ✓ Vasaras un ziemas riepas, riepu tirdzniecība ✓ Vieglmetāla un tērauda diski, disku tirdzniecība ✓ Motociklu riepas ✓ Riepu montāža, balansēšana un uzglabāšana ✓ Disku remonts, atjaunošana, krāsošana ✓ Kondicionieru uzpilde un diagnostika ✓ TPMS sistēmu kalibrēšana

Kurbads, Kravas auto serviss

Mazjumpravas 24, Rīga LV-1063
Kravas automašīnu remonts un apkope:: ✓ Automašīnas sagatavošana tehniskajai apskatei ✓ Ritošās daļas remonts un apkopes ✓ Agregātu remonts (reduktori, ātrumkārbas, dzinēji, sajūgi) ✓ Augstspiediena sūkņu un sprauslu remonts ✓ Hidraulikas remonts, apkopes un diagnostika ✓ Kravas automašīnu liftu remonts, apkopes un diagnostika ✓ Datordiagnostika (TEXA) ✓ Auto elektriķa pakalpojumi; ✓ Detaļu atjaunošana (metināšana, virpošana) ✓ Agregātu mazgāšana ✓ Pēc avārijas defektācija, tāmēšana un remonts, krāsošana ✓ Virsbūvju remonts un krāsošana ✓ Alumīnija metināšana ✓ Gaisa kondicionēšanas sistēmas pārbaude un uzpilde ✓ Izbraukuma remonti

ARI-VI, SIA

Pērnavas 35, Rīga, LV-1009
Priekšrocības:

SIA "ARI-VI" ir oficiālie pārstāvji Pasaules līderim riepu remonta materiālu ražošanā REMA TIP TOP (Vācija). Veiksmīga sadarbība jau daudzus gadus ir izveidojusies ar vadošajiem riepu ventiļu, riteņu balansēšanas atsvaru un aksesuāru ražotājiem ALLIGATOR VENTILFABRIK (Vācija), SCHRADER (Francija), ITALMATIC (Itālija), SALVADORI (Itālija), PREMA (Vācija),WEGMANN Automotive (Vācija), TIPTOPOL (Polija), SCASON (Somija), SITEK (Vācija), OKU (Vācija).

Inkomercs K, SIA, profesionālās virtuves iekārtas

Katlakalna 1, Rīga LV-1073
Profesionālās iekārtas tirdzniecībai: ✓ Aukstumiekārtas ✓ Siltumiekārtas ✓ Nerūsējošā tērauda mēbeles ✓ Sadales līnijas un servēšanas iekārtas ✓ Konvekcijas krāsnis un tvaika konvekcijas krāsnis ✓ Iekārtas dārzeņu apstrādei ✓ Iekārtas gaļas apstrādei ✓ Iekārtas ātras ēdināšanas restorāniem ✓ Elektromehāniskās iekārtas ✓ Iekārtas picērijām, konditorijām un ceptuvēm ✓ Iekārtas bāriem un kafejnīcām ✓ Trauku mazgāšanas aprīkojums ✓ Kases galdi ✓ Plauktu sistēmas

Mēs piedāvājam pilnu pakalpojumu klāstu:

✓ Profesionālo virtuvju un tirdzniecības iekārtu pārdošana ✓ Pieredzējušu menedžeru konsultācijas ✓ Tehnoloģisku risinājumu izstrāde ✓ Dizaina projektēšana ✓ Datormodelēšana un telpu plānošana ✓ Piegāde ✓ Iekārtu uzstādīšana ✓ Kreditēšana ✓ Savs servisa centrs ✓ Garantijas un pēcgarantijas serviss un remonts ✓ Personāla apmācība un instruktāža darbam ar iekārtām

ICETEC LTD, SIA, Saldēšanas, dzesēšanas un kondicionēšanas iekārtu remonts, serviss

Saldēšana, dzesēšana, kondicionēšana
Bukaišu 12b, Rīga LV-1004
Par uzņēmumu: SIA "ICETEC Ltd" ir dinamiski attīstošs, licencēts uzņēmums, kura specializācija ir saldēšanas, dzesēšanas un pārtikas uzglabāšanas, aukstuma kameras un aukstuma vitrīnas projektēšana, aprīkošana ar aukstuma iekārtām, remonta darbi un servisa apkalpošana. Kondicionieru, kondicionēšanas sistēmu iekārtu montāža, uzstādīšana. Uzņēmuma speciālisti izpilda: ✓ tehniskie aprēķini piemērotai aprīkojumu izvēlei, ievērojot pasūtītāja vajadzības; ✓ konsultācijas saldēšanas un dzesēšanas tehnoloģiskā procesa ievērošanā un dažādu veidu pārtikas produktu glabāšanā; ✓ saldēšanas iekārtu un kameru pasūtīšana un savlaicīga piegāde; ✓ saldēšanas iekārtu montāža un pieslēgšanas darbi, aukstuma noliktavas; ✓ garantijas pakalpojumu sniegšana un servisa apkalpošana.

Xadolat, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
Lastādijas 17, Rīga LV-1050
Apraksts:

Koncerna XADO oficiālais pārstāvis Latvijā piedāvā zīmolus XADO, 1 STAGE, VERYLUBE, ATOMEX, MOTTEC – motorvielas, smērvielas u.c. produkti. Mūsu tehnoloģijas pagarina mehānismu darbmūžu, samazina patērētās enerģijas un kaitīgo izmešu daudzumu. Pateicoties šīm īpašībām, tiek taupīta nauda un resursi, saglabāta apkārtējā vide.

Riepu garāža

Ganību dambis 25e, Rīga LV-1005
Par riepu servisu: Tuvākais riepu serviss Rīgā - Riepu Garāža ar 5 filiālēm pilsētā. Piedāvājam plašāko riepu un disku izvēli. Nosaucot paroli „Garāža“, saņem bezmaksas montāžu. Klientus lutinām ar gardu kafiju un kvalitatīvu servisu. Visas riepas un diski ir pieejami servisos uz vietas. Ja gadās uz vietas pārdomāt pēc pasūtījuma veikšanas internetā - nekas, mēs vienosimies un piemeklēsim piemērotākos diskus un riepas. Veicam zibenīgu disku remontu un kondicionieru uzpildi. Lietotajām riepām 1 mēneša garantija.
ZL.LV iesaka

TECHNITIS LATVIJA, SIA, instrumentu veikals

Berģi, "Rīgas-Siguldas šoseja 3A" , Garkalnes pagasts, Ropažu nov. LV-1024
Elektroinstrumentu un celtniecības tehnikas tirdzniecība: ✓ Akumulatora instrumenti ✓ Elektriskie instrumenti ✓ Mērinstrumenti ✓ Darbarīki ✓ Kāpnes un trepes ✓ Santehnikas instrumenti ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Mazgāšanas un tīrīšanas mašīnas ✓ Dārza instrumenti un tehnika ✓ Metināšanas iekārtas ✓ Darba apģērbs ✓ Abrazīvie materiāli ✓ Celtniecības tehnika ✓ Zemes rakšanas un pārvietošanas mašīnas ✓ Demontāžas un hidrauliskās iekārtas ✓ Komunālais transports ✓ Kompresori un ģeneratori ✓ Betona apstrādes iekārtas ✓ Apmetuma un betona maisīšanas iekārtas ✓ Sildītāji un sausinātāji ✓ Augstspiediena mazgātāji un ūdens sūkņi ✓ Būvlaukumu aprīkojums

Baksijs, SIA, Kondicionieru remonts Vidzemē

Piebalgas 67, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Apraksts: Kondicionieru remonts Cēsīs. Kondicionieru uzpilde Cēsīs. Kondicionieri Cēsīs. Cēsis. Priekuļi. Limbaži. Rauna. Vidzeme. Valmiera. Sigulda. Auto remonts. Autoserviss. Riepu maiņa.
ZL.LV iesaka

Zriepas, SIA, riepu serviss

A.Saharova 9a, Rīga LV-1082
Par uzņēmumu:

SIA "Zriepas" riepu serviss piedāvā plašu riepu izvēli par draudzīgām cenām. Katram auto braucējam, kurš iegādājas riepas pie mums, dāvinām bezmaksas montāžu. Piedāvājumā ir jaunas riepas, lietotas riepas un riepas pa vienai. Remontējam diskus 1h laikā vai atkarībā no noslodzes. Auto kondicionieru uzpilde ar garantiju.

Re Kā R, SIA

Īles 1a, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Apraksts:

 Riepas montējam no 9.00 - 19.00. Re kā R ir pilna servisa automazgātava Dobelē. Piedāvājam kvalitatīvus mazgāšanas pakalpojumus, vaskošanu un salona tīrīšanu jūsu auto. Nodarbojamies arī ar riepu tirdzniecību un riepu servisa pakalpojumus.